joi, octombrie 09, 2008

Fundatia «Sfintii Martiri Brâncoveni“ Constanta vrea sã îl ajute pe Octavian din Husi

ALÃTURI Destinul greu încercat al micutului Octavian George, copilul de doar un an si sapte luni din Husi, diagnosticat cu hipoacuzie bilateralã (formã profundã), care are urgentã nevoie de o operatie costisitoare în strãinãtate, a impresionat reprezentantii unei cunoscute Fundatii crestin-ortodoxe „Sfintii Martiri Brâncoveni“ din Constanta. Acestia si-au manifestat ieri întentia de a contribui cu o donatie în bani pentru Octavian, considerând cã astfel împlinesc cu adevãrat scopul organizatiei lor. „Personal, am citit în ziarul în care s-a vorbit despre cazul acestui bãietel. Vreau sã iau legãtura cu pãrintii. Vrem sã îi ajutãm cu bani, cu o donatie care sã se adauge ce poate au mai dat si alti oameni cu suflet. M-a impresionat cazul si poate pentru cã sunt din acea parte de Moldovã, mã doare sã aud cã sunt pe lume copii cu astfel de suferinte, care poate au pãrinti sãraci si nu îi pot ajuta de unii singuri. Fundatia Sfintii Martiri Brâncoveni este o organizatie care îsi împlineste scopul ajutându-si semenii aflati în nevoie“, a declarat Mihai Tilici, reprezentantul Fundatiei. De mentionat cã încã nu s-a strâns suma de bani necesarã interventiei chirurgicale pentru Octavian, de aceea toti cei care vor sã îl ajute pe bãietel sã se facã bine, pot face donatii, cu orice sumã, în urmãtoarele conturi.

În lei - RO65BRDE380SV16967263800, BRD HUSI - Tenu Cristian Fernando (tatãl bãiatului) si Euro, RO76BRDE380SV15292823800, BRD Husi. Pãrintii multumesc din suflet tuturor celor care pânã acum au arãtat cã le pasã de viata micutului Octavian, ajutându-i cu bani sau încurajându-i sã lupte în continuare pentru copilul lor.

1 comentarii:

Anonim spunea...

speram ca acest copil va avea parte de o minune si se va bucura si el de frumusetea acestei lumi.nu va pierdeti speranta parinti ai acestui copil