miercuri, decembrie 10, 2008

Vasluience, decedate în Italia

DRAMÃ LA PÃDURENI O mamã de doar 38 de ani si fiica sa, în vârstã de 16 ani, originare din satul Pãdureni, si-au pierdut viata în urma unui grav accident de circulatie petrecut acum câteva zile, în Italia, acolo unde cele douã se stabiliserã de câtiva ani. La Pãdureni a ajuns doar sicriul cu trupul neînsufletit al mamei, urmând ca în scurt timp sã ajungã acasã si sicriul cu fetita decedatã.

TRAGEDIE Daniela, de 38 de ani, educatoare, împreunã cu fiica sa de 16 ani au fost victimele unui îngrozitor accident de circulatie, întâmplat în Italia, tarã în care ambele se stabiliserã de câtiva ani. Din spusele rudelor ce încã nu îsi pot reveni din socul cumplitei vesti, tragedia s-a petrecut lunea trecutã. Se pare cã la volanul masinii în care se aflau româncele era un italian, vecin al acestora. „Mai nimic nu stim nici noi. Stim doar cã la volan era o cunostintã, un vecin. Surioara mea si fetita ei au fost foarte grav rãnite. Dani, cum îi spuneam noi, a murit în cursul noptii de luni spre marti, pentru cã era prea gravã situatia ei“, spune Florenta, una dintre cele trei surori ale Danielei. Aceasta mai adaugã faptul cã, din putinele informatii obtinute de la spitalul unde au fost transportate în regim de urgentã sora si nepoata ei, a aflat cã fetita Danielei a mai supravietuit câteva zile de la producerea accidentului, însã, ca un semn mistic, în momentul în care sicriul mamei sale era pregãtit sã fie scos din Italia si adus în România, copilul si-a dat sufletul în bratele medicilor. „Când trebuia adus sicriul cu surioara noastrã în România, în momentul acela fetita a murit si ea la spital. S-a stins. Parcã nu a mai vrut nici ea sã trãiascã fãrã mama ei.. Poate nu a vrut sã rãmânã fãrã mamã, acolo, în strãini, nu stiu ce sã mai cred...“, plânge, înnebunitã de durere, sora Danielei, Florenta.

„Era un om pe care te puteai baza“

LACRIMI Întreaga comunitate a Pãdurenilor, dar si marea majoritate a cadrelor didactice din Husi care au cunoscut-o pe Daniela, au fost îngrozite de vestea mortii celor douã, mamã si fiicã. „Stiu despre ea cã se realizase în Italia, se recãsãtorise si trãia frumos, împreunã cu fiica ei. Era o fatã apreciatã, un om pe care te puteai baza si e nedrept cã s-a întâmplat nenorocirea asta“, a spus Cãtãlina Pãlie, prietenã a Danielei. Înmormântarea este programatã pentru sâmbãtã, însã membrii familiei îndoliate spun cã se asteaptã venirea sicriului cu trupul neînsufletit al fetitei de 16 ani. „Le vom înmormânta pe amândouã la cimitirul din Leosti, pentru cã din acel sat este tatãl nostru“, a mai spus sora Danielei.

Sursa: Adevarul de Vaslui

0 comentarii: