marți, decembrie 02, 2008

Un husean a ars de viu în propria casã!

DECEDAT Si-a pierdut viata în locuinta incendiatã, însã vecinii îl bãnuie cã si-a dat singur foc, din cauza problemelor din familie, acutizate în ultima vreme! Este vorba despre un husean în vârstã de 50 de ani, de pe strada Anton Sârbu, care, nu a mai putut fi salvat, în ciuda interventiei rapide a ambulantieilor si pompierilor.

Ieri dimineatã, în jurul orei 5, 00, serviciul de urgentã 112 a fost sesizat cu privire la un incendiu pe strada Anton Sârbu din Husi, persoana care a fãcut apelul spunând cã este posibil ca proprietarul locuintei, Anton T., de 50 de ani, sã fie surprins în interiorul casei. Ambulantierii, pompierii si politistii au intervenit îndatã, însã omul care, într-adevãr, se afla într-una din camerele imobilului incendiat, suferise grave arsuri pe tot corpul. Chiar si asa, a fost dus imediat la spitalul municipal, dar fãrã prea multe sanse de viatã, victima a decedat la scurt timp.

„Se poate sã fi adormit si cu tigara în mânã“

BÃNUIELI Politistii au deschis o anchetã pe marginea acestui caz, pentru a vedea care au fost cauzele reale ce au dus la incendiul în care si-a pierdut viata huseanul în vârstã de 50 de ani. Vecinii au deja propriile explicatii cu privire la caz si sustin cã omul trãia singur de o vreme, de când sotia sa a plecat la muncã, în strãinãtate, fapt ce l-a afectat psihic foarte mult. «Duminicã, pe la trei, el si-a spart toate geamurile de la casã, tipa prin curte, era foarte nervos, l-au auzit toti vecinii. Noi nu am stiut ce are de gând sã facã peste noapte. Cam pe la 5 dimineata, eu am vãzut foc la casa lui si am sunat la 112. Când au venit pompierii si salvarea, au vãzut cã el era în casã, dar era ars de viu. Se poate sã fi adormit si cu tigara în mânã, dar, dupã cum s-a manifestat el duminicã, e posibil sã îsi fi dat foc singur la casã“, a declarat politistilor, persoana care a sunat la Serviciul 112.

Sursa: Adevarul de Vaslui

1 comentarii:

Anonim spunea...

dumnezeu sa-l ierte!!!