duminică, octombrie 11, 2009

Un comentariu emotionant

DACA AS PUTEA FACE CEVA, SA SE DESCHIDA CINEMATOGRAFUL DACIA,
AS VENI MIINE .SA FIU ALATURI DE TOTI CEI CE REALIZEAZA CACI IN HUSI ESTE NEVOIE DE CINEMATOGRAF.
DIN CITE GENERATII AM CONVINS SA INTRE PE USILE CINEMATOGRAFULUI
UMBLIND [35de ani ], PRIN SCOLI ,GRADINITE,CAMINE,FABRICI,UITIND DE VIATA MEA PERS,ASTAZI CIN VA SCRIU DIN iSRAEL [UNDE AM PLECAT CU REGRET, PTR. CA ASA AU VRUT EI.... SI M-A DURUT.},CONSTAT CU REGRET ,CACI CEI CE NU AU VAZUT UN FILM PE ECRANELE CIN. DACIA ,S-AU REZUMAT IN A CRITICA PE FORUM AZI PE Y,MIINE PE Z....CINE SINT EI ,CU CE CONTRIBUE LA DEZV. ORASULUI? TREZITIVA FRATILOR.SUNTEM IN 2009,ZBURAM IN LUNA NU PAZIM FUSTELE ALTORA.EU AICI LOCUESC INTR-O TARA SUPER EMANCIPATA .SI SINT MINDRA CA M-AM NASCUT EVREICA .IN ORASUL UNDE STAU SINT 4 CINEMAT. FIECARE CU 128 DE SALI FIECARE IN ALTA CULOARE,IN ALT GEN ,STIL RESTAURANT ,SALI IN CARE MERGI ,TE INVIRTESTI ODATA CU FILMUL ,FACI PARTE DIN FILM ,AI SEBZATIA CA ESTI ACOLO ,VISEZI [E FANTATIC],E SUPER CIVILIZATIE.DAR EI MUNCESC NU AU GRIJA ALTORA .NOAPTEA INCEPE VIATA AICI.SI INTREB, IN HUSI NU POATE FI UN CINEMATOGRAF?
CEI CE AU REUSIT IN GRUP SAU IND.. SA INTRE IN ACEST CINEMAT.NUMIT ,,PERLA MOLDOVEI "IN TIMPUL IN CARE CU DRAG IL CONDUCEAM ALATURI DE UN ADEVARAT OM SERGIU GAINA SI LUPTAM CU GREU SA NU FIE INCHIS, SACRIFICIND NERVI ,VIITORUL SI SANATATEA MEA,LUPTIND CU SEFII MEI SUPERIORI ,AU AJUNS OAMENI MARI [ EDUCATI ,CULTI E.T.C.].
PE CIND CEILALTI[TE],MANINCA SI ACUM SEMINTE SI BIRFESC CU NERUSINARE ,PE OAMENI CARE AU FACUT TOTUSI CEVA PTR. ORASUL HUSI ,CA EI SA INAINTEZE IN CULTURA SI CIVILIZATIE [COPII LOR SA FIE MINDRI DE ORASUL HUSI].
DISPARE SI SE SIMTE LIPSA DE CULTURA ,IERTAT SA-MI FIE DAR ASTA E.
CIND AM DESCOPERIT SAITUL VOSTRU ,CHIAR CITEAM CITEVA ARTICOLE DIN VREMEA NOUA IN CARE MA LUPTAM CU COMUNISMUL SA NU SE INCHIDA ,,DACIA "AM FACUT TOT CE MI-A STAT IN PUTIINTA.NU A DEPINS DE MINE $ SERGIU.
INTERESANT .IERI CITEAM CUM O FETITA CARE NU A VAZUT ACEST CIN. LA VREMEA ACEEA FRUMOASA SI GREA[ptr. ca era micuta ], SCRIA CA SINT ,,FEMEIA FATALA ".EI BINE ASTA ESTE PTR. MINE GROZAV ,SINT MINDRA DE MINE,MEREU AM IGNORAT PROSTIA $ AM EVITATO. AM INTELES DE LA EA CA ESTE SEFA ZIARULUI ,NU ARE IMPORTANTA ,DAR CRED CA AR TREBUI CA SEFA A UNUI ZIAR SA FIE MAI INTERESATA DE DESCHIDEREA CINEMAT.DACIA DECIT DE MINE ,,CU CINE MA ,SAU NU MA CULC"IN CE MA PRIVESTE NU AM CE ASCUNDE .REGRET CA NU VREAU SA-I RASPUND, DAR CRED CA DACA AFLA CU CINE MA CULC EU ,V-A LUPTA SI PTR. CINEMATOGRAF .CU SIGURANTA. V-A FI INTERESATA DE ACEEA CITEZ : DRAGUTA, MA CULC SI MA SCOL CU FETITA MEA SIMONA.DACA O SA SCHIMB ,TU VEI FI PRIMA INFORMATA .SA STII CA NICI CU SOTUL MEU NU ....AIA E ,SINT PRETENTIOASAA SI IMI VINE ASTA ,PENTRU CA EU AM VAZUT MULTE FILME LA CINEMAT. DACIA. ITI RECOMAND SA VEZI[ si tu citeva - nu la t.v.] URGENT ,,EMANUEL "SI APOI UN SP. CU T. V.I P BIRLAD .
ASA CA ,TU SEFA LA UN MARE ZIAR IN HUSI IN LOC SA-L SUNI SI SA PIERZI VREMEA CU [MOSE ]LA TELEFON VININD DOVEZI CONTRA MEA[ce ai sa faci daca moare ,caci e batrin ,bolnav] ,AJUTA SA SE DESCHIDA ACEST MARE LOC DE CULTURA ,PENTRU CA SI COPII TAI SA SE MINDREASCA LA FEL CA MINE CACI SINT DIN HUSI .NU LASATI TOTUL PE PRIMAR ,VICE ,PRIMARIE ,S. GAINA & ICA 5 OAMENI CU BANI .EU, TOT CE AM FACUT PENTRU HUSI, AM FACUT CU ONOARE SI CREIERUL MEU. RETINE FARA COMPROMIS .ACUM, NU CONDUC UN CINEMATOGRAF[CI UN B.M.V] ,ACUM CONDUC VIATA MEA ,ULTIMI ANI IN CARE EU HOTARASC PTR.MINE CE E BINE ,CE E RAU .REGRET DAR 35 DE ANI AM AVUT: [sefi &sot care cereau sa fac ce vor ei .acum vreau sa fac ce vreu eu si ce e bun ptr mine.
sint alaturi de cei ce vor cinematograf in Husi & hotarita sa sprijin.
va multumesc ca existati ,credeam ca nimeni nu se mai gindeste la frumosul cinematograf] ,,DACIA HUSI"
SUCCESE VOUA
mereu alaturi de voi
COORD.CIN.DACIA [fost]
RIPANU RODICA

0 comentarii: