vineri, octombrie 16, 2009

Deputatul Bordeianu sta ascuns in spital

bordeianu___pe_patul_de_suferinta.jpgTOT BOLNAV! Speriat cã ar putea pãrãsi PNL-ul într-un mod jenant si anume dat afarã de colegii care nu i-au tolerat absenta de la votul motiunii de cenzurã, nici mãcar când l-au vãzut în perfuzii pe patul de spital, deputatul Dan Bordeianu a rãmas si ieri internat la sectia de chirurgie, în ciuda medicilor care au spus cã starea sa de sãnãtate s-a îmbunãtãtit. Deputatul nici nu s-a gândit sã îsi pãrãseascã salonul, desi la usa spitalului masina sa astepta parcã gata de plecare tot timpul cât alesul poporului s-a „chinuit“ pe patul de suferintã.


BOLNAV TARE! S-a încheiat votul motiunii de cenzurã, a cãzut Guvernul, se duc tratative importante pentru numirea noului premier, dar deputatul Dan Bordeianu tot nu s-a externat din spitalul din Husi! Speriat probabil de vehementa cu care liderii Partidului National Liberal i-au transmis de la obraz, cã dacã nu se va justifica temeinic în fata lor pentru „chiulul“ din Parlament, atunci va fi dat afarã, cu tot cu eticheta de „trãdãtor“ în frunte, Bordeinau… insistã! El a acuzat noi dureri si a cerut singur sã mai rãmânã în spital, desi - spun cadrele medicale - fusese programat pentru externare, deoarece starea lui a cunoscut semne de îmbunãtãtire. Zadarnic a avut toatã ziua masina pregãtitã de plecare în fata spitalului, cãci deputatul a preferat sã mai stea o vreme sub supraveghere... Vizibil încurcat de o asemenea situatie cu care nu s-a mai întâlnit, medicul sãu curant a precizat cu destul subînteles: „Nu stiu când îl vom externa… Ce sã vã spun…. Dacã dânsul nu se simte bine, îl mai tinem. Trebuie sã fie sub supraveghere. Nu te joci cu problemele de sãnãtate. Oricum, a fost la Iasi în urmã cu douã zile pentru toate analizele. Da, a venit înapoi. Probabil va fi externat în urmãtoarele zile, dar nici eu nu stiu când anume“, a precizat chirurgul Nelu Tãtaru.

Trebuie sã îi urãm… însãnãtosire grabnicã“

NICI NU VOR SÃ AUDÃ! „Din momentul în care un deputat operat de nici 15 zile, si aici ne referim la domnul Socaciu Victor, a fost în stare sã se ducã la sedintã si sã le fie alãturi colegilor sãi, iar dânsul, cu o durere de burtã, cu o durere de cap si cu una…cine mai stie unde, nici mãcar nu a avut intentie sã ajungã la Bucuresti, atunci pentru noi e clar. „Gravitatea“ bolii lui se vede inclusiv din faptul cã a preferat sã stea internat la Husi si nu la Iasi. Este cunoscut faptul cã Husul trimite cazurile grave de urgentã la Iasi, da? Atunci domnul deputat ori face exceptie, ori nu e un caz grav. Oricum îl asteptãm sã iasã totusi din spital, ca sã ne prezinte explicatiile, motiv pentru care trebuie sã îi urãm din toatã inima… însãnãtosire grabnicã“, au comentat liderii liberalilor vasluieni.


Sursa: Vremea Noua

0 comentarii: