joi, martie 12, 2009

Copiii din cartierul husean “Dacia“ vor avea grãdinitã cu program prelungit!

Noul cartier “Dacia“ va avea o grãdinitã modernã, cu program prelungit, care se va întinde pe o suprafatã de 3349 metri pãtrati. Consiliul Local a identificat acest teren în zona mai sus amintitã, atribuindu-l deja în folosintã gratuitã, în baza unui protocol, Ministerului Educatiei, Cercetãrii si Inovãrii (prin Inspectoratul Scolar al judetului Vaslui) pe toatã durata realizãrii investitiei. Necesitatea construirii unei unitãti prescolare în aceastã parte a Husului s-a dovedit a fi strict necesarã, în conditiile în care Primãria a dat 425 de loturi de teren tinerilor care si-au ridicat case si si-au întemeiat familii. “Pe lângã aceste 425 de noi case în care s-au mutat tinerii beneficiari, mai sunt si alte 300 de familii care, de asemenea, nu aveau unde îsi duce copiii la grãdinitã. Unitãtile din oras erau prea îndepãrtate de zona lor. S-au primit zeci de cereri prin care husenii din Dacia si Dric cereau acest lucru. S-a programat ca în cursul acestui an sã se demareze proiectul“, au anuntat reprezentantii Primãriei. Mai mult decât atât, Parohia Catolicã “Sfântul Anton“ Husi a primit, la cerere, si ea suprafata de 2000 mp în zona numitã “Cartier Dric 2“, pentru a construi o grãdinitã. Astfel, copiii din noul cartier al orasului Husi, realizat în mare parte ca urmare a atribuirilor gratuite de teren, vor avea în viitorul apropiat douã grãdinite special construite pentru ei, dintre care una cu program prelungit.

Sursa: Adevarul de Vaslui

1 comentarii:

RODICA RIPANU spunea...

UITINDUVA PE
YOUTUBE.COM -RODICA VAINBERG,
VETI INTELEGE ,CA DESI MI-A FOST GREU SI ACOLO SI MAI ALES AICI,
MOMENTE IN CARE NICI MACAR SOTUL NU A INTREBAT CUM NE DESCURCAM SINGURE SI BOLNAVE ,PENTRU CA M-AM NASCUT EVREICA ,VETI INTELEGE CA NU AM NEVOIE DE BANI NIMANUI.
NICI DE LA SOTUL MEU NU AM CERUT, SAU PRIMIT BANI. NU MA SCUZ ,CACI STIU [cine se scuza se ...] DAR DORESC SA VEDETI SI VOI CACI, CA INTODEAUNA CINSTIT, EU FAC BANII NU EI MA FAC PE MINE.IAR DMN. CARE SUSTINE O ANOMALIE ,JURINDUMI CACI PENTRU CA L-AM RECLAMAT - MA V-A COMPROMITE, IMI VA PLATI, CITEZ DUPA CUM MI-A SPUS ,,AI SA PLINGI CA TE-AI NASCUT ,TU SI COPII TAI " NU ARE PUTEREA DE A SE INTRETINE PE EL [NUMELE LUI ADEVARAT FIIND COJOCARIU MOZI NU MOSE ] .PE MINE NICI ATIT,CHIAR DACA MA IUBESTE CUM PRETINDE.
DAR MIE NU IMI PASA,NU PLING DECIT IMI PARE RAU PTR.FIUL MEU CARE ESTE INPLICAT NEVINOVAT SI PE CARE FIIND AICI NU L-AM PUTUT APARA DE RAUTATILE ALTORA,CE FACE EL, [MOZI ] ACOLO MA AJUTA PE MINE AICI SA CISTIG UN PROCES .E NORMAL CIND ESTI ICORSETAT ,SA TE RAZBUNI .CUM SE SPUNE ,,RAZBUNAREA E ARMA ...LOR"
NU EU AM SPUSO CI ALTI .
SALUT PE TOTI CEI CARE MA CUNOSC
SI II INVIT CU MINE PE YOUTUBE.COM -R. VAINBERG
ASTEPT SEMNE DE LA VOI PE: RODIKA.W@GMAIL.COM
NUMAI BINE.