luni, martie 09, 2009

Liberalii vasluieni merg pe mâna lui Tãriceanu


david_marian.jpgDESEMNÃRI Sâmbãtã la Husi, liberalii vasluieni si-au ales delegatia care îi va reprezenta la Congresul de la Bucuresti programat pe 20 - 21 martie, astfel 32 din cei mai importanti membri ai filialei judetene primind girul de a decide prin votul lor viitoarea conducere a Partidului National Liberal. Întrunirea a fost prezidatã de deputatul Dan Marian, presedintele PNL Vaslui, alãturi de fostul ministrul de Interne, senatorul Cristian David.

Liberalii vasluienii vor merge la Bucuresti sã îl sustinã prin votul lor, la sefia PNL-ului, pe Cãlin Popescu Tãriceanu! Acesta a fost cel mai important mesaj pe care liderii judeteni ai partidului l-au avut de transmis, la finalul întrunirii de sâmbãtã, a delegatiei permanente. Dupã mai bine de douã ore de discutii, presedintele PNL Vaslui, deputatul Dan Marian, împreunã cu senatorul Cristian David au declarat cã liberalii din tot judetul îi acordã sprijin neconditionat în lupta pentru functia de lider al PNL, fostului premier, Cãlin Popescu Tãriceanu. “Delegatia care va merge la Bucuresti este formatã din 32 membri. Am hotãrât ca din delegatie sã facã parte, pe lângã parlamentarii nostri, toti primarii PNL din judet, 21 la numãr. Alãturi de ei vor merge si consilieri locali, consilieri judeteni, presedintii organizatiilor de femei sau tineret, dar si oameni care au adus PNL-ului voturi importante în campania electoralã, cum ar fi domnul Constantin Botez sau Cãtãlin Dogaru. În unanimitate am luat decizia de a sustine candidatura domnului Cãlin Popescu Tãriceanu la functia de presedinte al PNL. De asemenea, tot în unanimitate, senatorul Cristian David este sustinut pentru ocuparea unei functii în cea mai importantã structurã de conducere a PNL“, a declarat Dan Marian, presedintele filialei Vaslui a PNL.

Cristian David: “Cred cã este un vot întelept din partea vasluienilor, acela de sustinere a lui Cãlin Popescu Tãriceanu“!

ACORD “Multumesc pentru votul dat tuturor colegilor mei. Este o cinste si o onoare sã fiu sustinut în unanimitate de colegii de la Vaslui. Asta reflectã modul în care am lucrat împreunã în ultimii 4 ani, pentru ca vasluienii sã fie beneficiarii unor fonduri record pentru acest judet, 9000 de miliarde de lei bani pentru investitii! Pentru asta l-am avut lângã mine, constant si combativ pe Dan Marian. Dânsul s-a luptat efectiv pentru ca în acesti 4 ani sã aducem la Vaslui acesti bani. În acelasi timp cred cã este un vot întelept din partea vasluienilor, acela de a-l sustine pe Cãlin Popescu Tãriceanu pentru functia de presedinte al PNL. Si spun asta pentru cã Partidul Liberal are nevoie de continuitate, de unitate si de fortã“, a fost punctul de vedere al senatorului Cristian David.

“Sunt foarte curios, dar în acelasi timp, sceptic“

De asemenea, în cadrul declaratiei de presã formulatã la finalul întrunirii de la Husi, Dan Marian a inserat si o prognozã destul de sumbrã pentru economia judetului Vaslui. “Din pãcate, vom vedea sãptãmâna viitoare, când va fi sedinta CJ Vaslui si se va adopta bugetul, decizându-se si distributia fondurilor cãtre autoritãtile locale, care sunt efectele concrete, negative si dezastruoase asupra activitãtii administratiilor judetului a modului de guvernare a actualii coalitii. Si atunci, nicio clipã n-am sã mã opresc sã aduc aminte tuturor cã guvernarea “Tariceanu“ a însemnat pentru judetul Vaslui investitii de 9000 miliarde de lei (vechi). Si astept cu nerãbdare ca actuala guvernare, PSD - PD-L, cu o mult mai largã majoritate în Parlament, sã reuseascã mãcar sã atingã acest prag de investitii guvernamentale în judetul Vaslui, realizat de guvernul liberal, 2004 - 2008. Sunt foarte curios, dar în acelasi timp, sceptic“, s-a exprimat Dan Marian.


Adevarul de Vaslui

0 comentarii: