sâmbătă, august 23, 2008

Contact

*ai o stire din Husi si vrei sa apara pe blogul Stiri din Husi, trimite stirea ta la adresa adrian.manolache@yahoo.com si stirea va aparea aici in cel mai scurt timp.

*ai un produs sau o firma si vrei ca sa fie promovat/a cu ajutorul blogului Stiri din Husi trimite un email la adrian.manolache@yahoo.com si te vom promova.

*esti din Husi si ai un blog si vrei ca linkul tau sa apara in lista cu bloguri Husene, trimite un email la adrian.manolache@yahoo.com sau lasa un comentariu aici si linkul tau va fi publicat pe blog in cel mai scurt timp.

Ptr orice contact, problema tehnica, informatii, reclamatii sau doar ganduri bune trimite un email la: adrian.manolache@yahoo.com


4 comentarii:

Anonim spunea...

un preot din husi dupa ce a pus mana pe mostenirea de fam sia dus fratele la azil mintind in instanta ca-l va tine pana cand ai va pune banii de la mostenire intr=un cont .ce face justitia in asemenea cazuri?
si apoi sa mai avem incredere in preoti rusine preotului UGRAN PAVEL -IOAN ( DRAGOSTE DE FRATE GOANA DUPA AVERE) RUSINE , RUSINE

Anonim spunea...

Avem o huseanca printre finalistele Miss Universe Romania 2010.Se numeste Badarau Andreia si o putem vota,pentru Miss Popularitate, trimitand un sms la 1267 cu numarul ei de concurs,28.
Mai multe detalii gasiti aici:http://www.missuniverseromania.com/-finaliste_2010.Eu zic ca e o stire interesanta din Husi:)

gabriel andronache spunea...

urmaresc din cand in cand acest site si nu pot decat sa va felicit pentru ambitia de a-l face mereu actual.
candva am lucrat la primul ziar husean de dupa Revolutie, "Vocea Husului", prin '90 - 91.
ar fi excelent ca Husul sa aiba din nou o publicatie locala, chiar in editie print, desi ar presupune un efort financiar important.
dar macar online sa existe si tot ar fi bine:)
felicitari si spor la munca!

Adrian Manolache spunea...

@gabriel andronache: e greu sa se faca ceva intr-o editie print. Si online este greu pentru ca necesita timp si personal :)