luni, august 25, 2008

Primarul Ciupilan a pus mâna pe lopatã!

jan_ciupilan___fotografii_parc_husi103.jpgLUCRÃRI Vesti bune pentru huseni! Începând de astãzi, pe portiunea de Drum European (DE) 581, din « Zona Industrialã» si pânã în apropierea cartierului Dobrina, se încep lucrãrile de schimbare a conductei de apã potabilã, urmãnd ca în cel mult o lunã, promit alesii, sã înceapã asfaltarea segmentului de DE, ce strãbate municipiul.

LA TREABÃ! Fie cã o face «la ambitie» sau, pur si simplu, îi reusesc propriile strategii administrative, primarul Jan Ciupilan vrea sã arate cã s-a pus în slujba orasului, mai hotãrât ca niciodatã. Începând de astãzi, sistemul de apã-canal din Zona Industrialã a orasului si pânã în preajma cartierului Dobrina, va fi modernizat, anuntã conducerea Primãriei. Acest fapt îi va bucura mai ales pe locatarii zonei, care aproape s-au obisnuit cu «fântânile arteziene» provocate de spargerile vechilor conducte. Lucrãrile vor demara în fortã, promit alesii, iar motivul realizãrii lucrãrilor în cel mai scurt timp, se datoreazã altei «vesti bune», care vine tot de la nivelul executivului local: peste numai o lunã, se va începe asfaltarea Drumului European care traverseazã Husul. Ion Ciupilan confirmã punerea în practicã a acestor douã lucrãri: “Vreau sã spun cã a sosit momentul ca promisiunile mele sã fie puse în practicã. Schimbarea conductei de apã care tine din zona industrialã si pânã aproape de unitatea militarã reprezintã o urgentã la momentul acesta, deoarece peste o lunã de zile vreau sã începem asfaltarea Drumului European. Sunt lucruri pe care le-am promis si care trebuie puse în practicã. Nu este adevãrat cã fac “la ambitie” ceva, ci fac pentru orasul nostru ceea ce trebuia demult fãcut», a declarat primarul Jan Ciupilan.

Husenii asteptã si “spatiile verzi” promise!

EXPLICATII De reamintit cã pe lângã reabilitarea sistemului de apã-canal si modernizarea strãzilor locale, primarul Ciupilan le-a mai promis husenilor un lucru la fel de important: amenajarea si sporirea numãrului de spatii verzi din municipiul Husi. Întrebat despre acestea, edilul sef a precizat: «Da, pot sã vã rãspund cã urmãresc în mod special ca spatiile verzi din Husi sã fie cât mai multe si cât mai frumoase. Din acest motiv, în perioada 25 august - 5 septembrie, am depus la Ministerul Mediului proiecte importante în acest sens. Sper ca în momentul analizei, proiuectele de la Husi sã fie eligibile. Dacã nu vor fi, nu conteazã, vom gãsi alte resurse si pentru ele », s-a exprimat acesta.

„Încet-încet, vedem noi cum facem, sã iasã cât mai bine pentru oras“

Ciupilan a mai spus cã a reusit cu banii putini din visteria Primãriei sã facã o serie de lucruri aparent nesemnificative, dar importante pentru husenii care au nevoie de ele. «Am reusit sã repar podul din zona Corni, în legãturã cu care am avut multe reclamatii. Am început reamenajarea unui pãrculet din zona Castroian. E mic, dar dacã îl înfrumusetãm va conta pentru peisajul general. Si, încet-încet, vedem noi cum facem, sã iasã cât mai bine pentru oras« , a declarat primarul Ciupilan.

0 comentarii: