miercuri, august 11, 2010

Vor sa produca surpriza (FCM Husi – FCM Bacau)

11_deschidere.jpg
“GASCA NEBUNÔ vs “TAURII FURIOSI”... Dupã ce au trecut de Poli II Iasi, fotbalistii huseni întâlnesc astãzi, în turul III al Cupei României pe FCM Bacãu, echipã retrogradatã la masa verde din Liga a II-a.

Pentru jucãtorii lui FCM Husi, meciul din Faza a III-a a Cupei României, care va avea loc astãzi, la Husi, de la ora 17.30, va fi, fãrã îndoialã, cel mai important meci din cariera lor. Acest lucru îl stiu nu doar fotbalistii huseni, ci si antrenorul echipei, Cãtãlin Nicolau, cel care se va “duela” cu Gheorghe Poenaru, un antrenor cu experientã în fotbalul românesc. Acesta sperã ca jucãtorii sã dea totul pe teren, pentru a obtine calificarea în turul urmãtor. “E o echipã de traditie, care trece printr-o perioadã nefastã. Pe teren, însã nu joacã numele echipei. Noi ne jucãm sansa. E un meci de cupã si orice se poate întâmpla. Avem jucãtori dornici de afirmare, care vor sã producã surpriza. Ne bucurãm cã am ajuns aici cu o echipã formatã în mare parte de jucãtori localnici”, a declarat Cãtãlin Nicolau. Tehnicianul husenilor mai spune cã asteaptã suporterii sã vinã în numãr cât mai mare, pentru a sprijina echipa orasului. “E un lucru bun cã husenii încep sã vinã la fotbal. Îi asteptãm în numãr cât mai mare si sã fie aproape de echipã”, a mai spus Nicolau.

FCM Bacãu va fi încurajatã de 40 de suporteri

La partida de astãzi vor asista si aproximativ 40 de suporteri bãcãuani care vor face deplasarea la Husi cu douã microbuze. Fanii bãcãuani vor sã fie alãturi de echipa lor favoritã în prima partidã oficialã din acest sezon.

Apostol si Dobos în Liga a III-a

Dupã ce au evoluat în Liga I, la FC Vaslui, Stefan Apostul si Marius Dobos au ajuns din noua la FCM Bacãu. În vârstã de 29 de ani, Dobos si-a fãcut debutul în 2005 în Liga I, iar în 2006 a ajuns la FC Vaslui, echipã pentru care a evoluat în 30 de partide. Stefan Apostol a debutat în Divizia A în 1993 cu Selena Bacãu, iar la Vaslui a jucat în 51 de jocuri. Acum cei doi încearcã sã readucã pe FCM Bacãu pe cea de-a doua scenã fotbalisticã a tãrii.

Sursa: Vremea Noua

0 comentarii: