luni, august 02, 2010

FCM Husi 2-0 Poli II Iasi

În faza a II-a a Cupei României, FCM Husi învinge dupã prelungiri pe Politehnica II Iasi, scor 2-0 si accede în faza urmãtoare a competitiei. Goluri au fost marcate de Melinte (107) si Antohi (109).

FCM Husi parcurge încet, dar sigur, drumul de revenire în Liga a III-a. Dupã ce au ratat la limitã participarea la barajul de promovare, fotbalistii huseni continuã în Cupa României - Timisoreana. Ajunsi în faza a doua a competitiei, husenii au dat piept cu divizionara C, Poli II Iasi. Cu o echipã aproape neschimbatã fatã de sezonul precedent, FCM Husi a avut initiativa în aceastã partidã si a ratat cât pentru un întreg campionat! În ciuda faptului cu Poli Iasi II a încheiat sezonul precedent pe locul patru în Liga a III-a, Husul a demonstrat cã poate domina de la un capãt la altul o echipã dintr-un esalon superior. Husenii au profitat la maxim de cele douã eliminãri din tabãra iesenilor si au înscris de douã ori în cea de-a doua reprizã de prelungiri prin Melinte (107) si Antohi (112).

Vor sa produca surpriza

Fotbalistii de la FCM Husi sunt decisi sã realizeze surpriza în Cupa României. Dupã ce au ajuns în cea de-a treia fazã a competitiei, elevii antrenati de Cãtãlin Nicolau mai au de trecut un singur tur pânã la întâlnirea cu echipele din Liga a II-a.

N’Doye de Husi

Unul dintre cei mai buni jucãtori ai echipei, marcatorul primului gol în partida cu Politehnica II Iasi, Marius Melinte este considerat de cãtre fanii huseni drept “N’Doye de Husi”. Asta si pentru cã poartã tricoul cu numãrul 29, la fel ca actualul jucãtor al lui Dinamo. În vârstã de 22 de ani, Melinte poreclit de colegi “Chino” a fãcut ce a dorit cu fundasii ieseni reusind dupã câteva ocazii monumentale sã înscrie primul gol al jocului.

Sursa: Vremea Noua

0 comentarii: