marți, mai 04, 2010

Ioan Ciupilan si-a dat demisia din toate functiile PSD


Ioan Ciupilan s-a supãrat pe Consiliul Judetean (CJ) Vaslui. Nemultumit de sumele alocate Husului, dar si de faptul cã Vasluiul si Bârladul par sã fie favorizate la împãrtirea bugetului, Ciupilan a declarat, ieri, cã renuntã la functia de presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Husi, dar nu si la cea de membru de partid, pentru a evita o nouã crizã: organizarea de alegeri anticipate.

Gest neasteptat al primarului municipiului Husi, Ioan Ciupilan. Ieri, el a anuntat cã renuntã la functia de presedinte al Organizatiei Municipale PSD Husi si rãmâne simplu membru de partid. Motivatia edilului este legatã de sumele insuficiente pe care municipiul le-a primit de la Consiliul Judetean, institutie condusã de alti doi colegi de partid, Vasile Mihalachi si Dumitru Buzatu, ultimul fiind si presedinte al Organizatiei Judetene a PSD Vaslui. Asearã, Ciupilan a convocat o conferintã de presã, la sediul PSD Husi, în care si-a motivat gestul. “Sunt foarte supã rat, pentru cã toate se cuvin municipiilor Bârlad si Vaslui, nu si Husului”, a explicat ex-presedintele PSD Husi. Ciupilan a precizat cã nu pleacã din PSD, pentru cã acest lucru ar însemna organizarea de alegeri anticipate pentru functia de primar. Totusi, el nu a exclus posibilitatea de a pãrãsi partidul, dar nu mai devreme de doi ani. Ioan Ciupilan este membru al PSD din anul 1999. A fost consilier judetean în mandatul 2004-2008, la alegerile locale din 2008 fiind ales primar al muncipiului Husi.

Sursa: Monitorul de Vaslui

1 comentarii:

Anonim spunea...

daca e un primar bun atunci sa faca ceva bun pentru angajatii din husi!!ma refer la angajatii din spitalul din zona industriala,centrul de recuperare psihiatrica,unde infirmierele sunt batute pe capete in stil criminal de catre bolnavi iar ele nu indraznesc nici sa mearga la spital caci seful le inchide gura cu amenintarea ca restructurarile bat la usa.De fapt lui ii este frica de schimbarea numelui de centru de reabilitare! dar este asa? mancati banii degeaba!!Banii pe sporuri ,pe echipamente unde sunt?ce beneficii primesc aceste angajate? doar o tona de microbi si batai zdravene....de stres psihic permanent nici nu mai zic. Rusine celor care pun sub tacere si calusul in gura!! saptamana aceasta sa fie batute 3 infirmiere,nimeni sa nu intervina iar seful sa spuna sec"riscul serviciului"???? ce se intampla? DE CE NU IA NIMENI NICI O MASURA?
Faceti ceva oameni buni...aceste infirmiere au copii acasa
in spatele lor sta instiutia !!
nu au curaj aceste persoane batute zilnic....poate vor avea cei din presa mai mult cand vor vizita spitalul la noi vesti date de mine..
RUSINE DOMNILOR!!!
RUSINE!!