luni, mai 31, 2010

Premii pentru elevii talentati de la Scoala Nr. 1 Husi!

Dupã ce un an întreg au muncit din greu si au câstigat o multime de premii, cu care au îmbogãtit zestrea Scolii «Mihail Sadoveanu» din Husi, 130 dintre elevii merituosi au fost ieri distinsi de conducerea institutiei, pentru rezultatelor lor. Spectacolul în cadrul cãruia s-a desfãsurat premierea a marcat, practic, si a patra editie aniversarã a Scolii, dar a fost dedicat si Zilei Copilului, ce se va sãrbãtori pe 1 iunie.

RÃSPLATÃ Dascãlii Scolii nr. 1 din Husi au organizat, în sala mare a Primãriei Husi, un eveniment cu triplã semnificatie: a patra editie a Zilei Scolii, distingerea copiilor care au cucerit premii importante la diferite concursuri desfãsurate în anul scolar 2009 - 2010, dar si marcarea Zilei Internationale a Copilului. Nu mai putin de 130 de copii au primit distinctii care sã le sublinieze importanta rezultatelor deja obtinute. La dans, românã, matematicã, arte plastice, etc, elevii Scolii nr. 1 au obtinut locuri fruntase.

La multi ani, Scoala nr. 1 Husi !

REMARCATÃ De-a lungul timpului, Scoala nr. 1 din Husi a reusit sã se impunã în învãtãmântul local, prin rezultatele scolare deosebite ale elevilor, dar si printr-o echipã de cadre didactice pe cât de ambitioasã, pe atât de motivatã sã mentinã la cote onorante prestigiul institutiei. “Scoala nr. 1 este o scoalã care pune mult accent atât pe educatia civicã a elevilor, pe rezultatele scolare, dar si pe activitãtile extrascolare, ce contribuie la formarea caracterului lor. Aici se întâmplã sãptãmânal evenimente culturale, se initiazã aproape lunar competitii care sã îi antreneze pe copii. În plus, au si conditii foarte bune, clãdirea fiind recent modernizatã, cu ajutorul Primãriei », se mândresc profesorii institutiei aniversate.

Sursa: Vremea Noua

0 comentarii: