sâmbătă, mai 15, 2010

Derby-uri în seria “Sud”

Ultima etapã din campionatul judetean de fotbal programeazã douã meciuri considerate derby-uri. Primul se va disputa la Husi, acolo unde ocupanta locului doi, FCM va întâlni liderul, Dinamo Ari Râsesti. Chiar dacã rezultatul întâlnirii nu mai poate schimba configuratia finalã a clasamentului, jocul se anuntã unul foarte interesant. Cele douã formatii sunt calificate în semifinalele play-off-ul si se pot întâlni în finala campionatului judetean, dacã Husul va trece de FC Gârceni, iar Dinamo va învinge pe Vointa Stefan cel Mare. O altã partidã interesantã se va disputa tot în seria “Sud”, la Stânilesti unde va avea loc derby-ul cu Gloria Lunca Banului. La aceastã partidã va fi prezent si un echipaj al Jandarmeriei, pentru a preîntâmpina eventualele incidente, fiind cunoscutã rivalitatea dintre cele douã formatii.

In Memoriam Andrei Pricop!

Tot duminicã de la ora 11.00, la Deleni va avea loc si partida amicalã între localnica Magic si Vointa Stefan cel Mare, în memoria celui care a fost Andrei Pricop, fotbalistul decedat pe terenul de joc.

Seria: “Nord”

Vulturul Bãlteni - Avântul Zãpodeni
FC Lipovãt - Moara Grecilor
Smart Negresti - Zãpodeni II
LPS Vaslui - FC Gârceni
Magic Deleni, Stefan cel Mare si Avântul Codãesti stau.

Seria “Sud”

Olimpia Rosiesti - Podgoria Oltenesti
Olimpia Stãnilesti - Lunca Banului
FDR Tutova - Dinamic Botesti
Juventus Fãlciu - Vitis Suletea
FCM Husi - Dinamo Râsesti
Autorom Pãdureni si Flacãra Murgeni stau.

Sursa: Vremea Noua

1 comentarii:

v9blog spunea...

Bravo si mersi ca ne tii la curent cu stirile din Husi. Sunt foarte bine venite si eu unu sunt interesat de soarta acestei amarate echipe de fotbal. Mersi inca o data si felicitari pentru treaba minunata ce o faci aici.