marți, iulie 06, 2010

O huseanca in finala Miss Universe Romania

Andreea Badarau din Husi va participa pe 9 iulie in Finala Miss Universe Romania. Finala va fi transmisa in direct pe TVR 1 si TVR i incepand cu orele 21.20.

Probele concursului vor fi: ţinută de zi, costum de baie, rochie de seară, interviu de evaluare a personalităţii. Emisiunea va avea un format de 120 de minute si are ca scop desemnarea câştigătoarei trofeului Miss Universe România 2010 şi desemnarea ei ca reprezentantă a României la Miss Universe 2010.

Are 22 de ani si este absolventa a Universitatii Bucuresti-Specializarea Administratie publica si studenta a Universitatii Romano-Americana-specializarea Afaceri internationale.

Andreea spune despre Husi:

Am crescut intr-un oras mic, linistit si foarte frumos, numit si orasul dintre vii datorita podgoriilor ce il inconjoara. Acolo am prietenii cu care am crescut. Copilaria a fost si inca mai este una foarte fericita datorita familiei mele minunate care imi ofera sprijin in tot ceea ce fac si iubire neconditionata.

Pentru a o vota pe Andreea trimite trimite un sms cu numarul 28 la 1267(tarif unic de 0,36 Euro/SMS cu TVA inclus din orice retea de telefonie nationala) sau suna la +88.216.900.554 pentru retelele internationale (tarif variabil in functie de reteua din care sunati)! SMS-urile se pot trimite intre 3 iulie 2010, ora 8.00 si 9 iulie 2010, ora 22.20.

Concurenta cu cele mai multe voturi primite prin SMS va fi premiata la sfarsitul emisiunii din 9 iulie 2010 cu Premiul de Popularitate.

Voturile primite de la publicul telespectator vor fi transformate prin formulă matematică, în note, pentru fiecare concurentă, acestea reprezentând al 13-lea membru al Juriului Oficial

Mai multe informatii despre Miss Universe Romania puteti citi aici.

0 comentarii: