sâmbătă, decembrie 19, 2009

S-a stins un inger!

Marina__copila_de_14_ani_ucisa_copy.jpgSFÂRSIT Scoala nr. 1, “Mihail Sadoveanu” din Husi este în doliu! Marina Panainte, o elevã de 14 ani, ucisã, într-o teribilã zi de 13, ca urmare a unui accident petrecut în satul Gura Vãii, va fi înmormântatã! Tragedia a fãcut ca un sofer beat critã sã nu îsi poatã stãpâni masina cu care a intrat în plin în victimã. “Nici 5 minute nu credem cã a mai trãit dupã impact. Mergea spre magazinul din sat, împreunã cu prietena ei cea mai bunã si cu încã un bãiat. A lovit-o în plin, nenorocitul, si nu a oprit decât la câtiva metri mai încolo. Era beat turtã. Putin mai era si-l linsau oamenii iesiti în stradã. Marina însã nu a mai avut nicio sansã. Nici una. A rãsuflat de câteva ori si s-a… stins. Degeaba am strigat-o, degeaba, pentru cã ea deja nu mai trãia”, povestesc îngroziti cei care au vãzut cumplitul eveniment.

“Betivul” de la volan, arestat preventiv!

CRIMÃ Ilie Mantea, de 50 de ani, fost angajat al Sectiei de Pompieri Husi, în prezent pensionar, este cel care a comis fapta, iar în seara de 13 decembrie, conform declaratiilor date în fata anchetatorilor, se îndrepta spre Berezeni. Pe numele sãu magistratii au emis ieri mandat de arestare preventivã pentru 29 de zile, pentru ucidere din culpã. S-a demonstrat cã a fost beat la volan: dupã testarea imediatã cu alcooltestul, s-a constatat cã avea o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma calculului retroactiv realizat de specialisti din cadrul Institutului de Medicinã Legalã Iasi a rezultat faptul cã în momentul producerii evenimentului rutier conducãtorul auto avea în sânge o alcoolemie de 2,45 la mie.

“Râdea mereu si avea un suflet frumos”

IUBITÃ Despre Marina toti vorbesc în cuvinte care stârnesc râuri de lacrimi. Fãcea naveta din Gura Vãii la Husi pentru a urma aici scoala generalã, unde avea rezultate bune si o multime de prieteni. “Noi nici acum nu putem crede cum a fost posibil una ca asta. Era o fatã atât de bunã si de prietenoasã. Odatã n-am vãzut-o sã se certe cu cineva. Râdea mereu si avea un suflet frumos. Pur si simplu nu putem accepta ceea ce s-a întâmplat. Mâine (astãzi, n.r.) mergem la înmormântare toti colegii si profesorii, dar vã imaginati cam ce durere va fi! Parcã ieri ne strângem de mânã, parcã ieri vorbeam… E prea dureros tot ceea ce se întâmplã. Si nedrept. Era un înger de fatã”, spune Andreea, prietena Marinei.

DOLIU LA SCOALA

“Marina era un suflet atât de cald si de bun, de ce a trebuit sa fie ucisa ?!”

“Nu stiu ce mai pot sã spun, dar am avut o perioadã groaznicã din punctul acesta de vedere. În sãptãmâna în care a murit Marina, fetita pe chipul cãreia am vãzut numai zâmbet si puritate, am înmormântat si mama unei alte eleve de clasa a VI-a, rãpusã de o boalã grea. Vã dati seama?! Este greu de înteles acest destin, uneori cred cã e la mijloc pentru multã nedreptate. Marina era un suflet atât de cald si de bun, de ce a trebuit sã fie ucisã în acest fel?! De asta le spun mereu copiilor sã fie atenti si prevãzãtori. Viata are multe pericole în ea, de tot felul. De aceea trebuie sã fim prudenti si nu în ultimul rând, puternici, ca sã trecem peste toate”, a transmis profesoara Culina Gutu, din cadrul Scolii “Mihail Sadoveanu”.



Sursa: Vremea Noua

8 comentarii:

Anonim spunea...

ttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssssccccccccccccccccccccccccccccccccc

Anonim spunea...

Un betivan a reusit sa franga sufletele unui sat intreg

Anonim spunea...

Ar trebui omorat in chinuri!!!El se va intoarce din puscarie dar ea nu se va mai intoarce niciodata din mormant!!!!:(!!

Anonim spunea...

Acest betivan trebui omorat in chinuri!!!El se va intoarce din puscarie dar ea nu se va mai intoarce niciodata din mormant!!!!:(!!

Omy spunea...

Dumnezeu sa o ierte. Nu am cunoscut-o, dar era verisoara unui tovarash de al meu. Condoleante familiei.

Anonim spunea...

nu stiu daca parintii o sa poata suporta pierderea fiicei lor daca s-ar da pedeapsa cu moartea pentru cei ce omoara o persoana eu cred ca nu s-ar mai conduce in timp ce sunt beti dar legea este o ,curva ,cu doua fete chiar daca mor suflete nevinovate ii compatimesc pe parinti au ramas distrusi pe toata viata am avut fericirea sa-i cunosc pe amindoi am lucrat la intersoc eram tura inversa cu ea la branturi

Anonim spunea...

condoleante familiei...pacat mare pacat sa pierzi asa un inger de fata...din cauza unui betiv inconstient...sa moara in inchisoare..nenorocitu.

Anonim spunea...

o cumosteam..imi era prietene,cand mergeam la bunica mea,stateam nimai cu ea.era o fiinta deosebita.nic acum nu pot crede ce s`a intamplat:|nu m`as fi gandit niciodata..ca se poate intampla asa ceva..familia este distrusa..