vineri, decembrie 25, 2009

Sarbatoare la Husi

primarul_jan_luat_la_joc_de_uratori.jpgURÃTORI Artistii „Trandafirului de la Moldova“ i-au urat ieri pe alesii locali, într-o reprezentatie de senzatie, care a stârnit ropote de aplauze publicului prezent în sala „Artgalery“ a Primãriei locale.

SURPRIZÃ Primarul Jan Ciupilan si consilierii prezenti la sedinta ordinarã a lunii decembrie au avut ieri parte de un moment inedit: la finele scurtei întruniri, reprezentantii Casei de Culturã „Alexandru Giugaru“, membri în ansamblul „Trandafir de la Moldova“ le-au pregãtit o surprizã specialã alesilor, constând într-un program artistic desãvârsit, ce a ilustrat cele mai interesante traditii de sãrbãtori ale zonei! În spatiul rezervat „Artgalery“, „trandafirii“, costumati într-o multime de personaje - ursi, tigãnci, bãbute dansatoare, capre, mascati, etc si acompaniati de intrumentistii condusi de Valericã Pietraru, au dat un spectacol pe cinstei celor adu­nati sã îi vadã. În fi­nal, s-a por­nit o horã mare, în care au fost îndemnati sã se prin­dã toti consilierii, precum si primarul Jan Ciupilan.

Bilant pozitiv si sperante

RECUNOSCÃTOR... Edilul sef le-a multumit urãtorilor, lãudându-le calitãtile deosebite, evidentiate prin ani de muncã (sub îndrumarea coregrafului Virginel Solomon si a dirijorului Valericã Pietraru), calitãti recunoscute de altfel pe cele mai importante scene din tarã si strãinãtate. De asemenea, Ciupilan a mai multumit si membrilor Consiliului Local (CL) Husi, împreunã cu care, a spus el, au reusit în 2009 sã facã o serie de lucruri importante pentru „orasul dintre vii“, sperând ca si pe viitor colaborarea sã fie la fel de rodnicã.


Sursa: Vremea Noua

0 comentarii: